Investigații CT la cele mai mici preţuri din Iași, la Institutul de Psihiatrie „Socola”

6272

Prin compartimentul de Radiologie și Imagistică Medicală, Institutul de Psihiatrie „Socola” oferă posibilitatea efectuării de investigații CT gratuite (cu timp redus de aşteptare pentru programări), dar şi cu plată, la cele mai mici prețuri din Iași.

„Investigaţiile sunt realizate cu echipament de înaltă performanţă, ce oferă imagini de calitate superioară, cu doză redusă de expunere la radiaţii”, a declarat dr. Oana Drujescu, medic radiolog cu competenţă pentru computer tomograf în cadrul Institutului de Psihaitrie „Socola” Iaşi.

Cu ajutorului echipamentului Siemens Somatom Scope se pot efectua examinări native şi cu substanţă de contrast pentru următoarele segmente: cranio-cerebral, torace, abdomen, pelvis. „Folosim substanţă de contrast hipoosmolară, cu risc scăzut de reacţii adverse. De asemenea, pentru CT cu substanţă de contrast se asigură asistenţă medicală de urgenţă, pentru siguranţa şi confortul pacienţilor noştri”, a mai spus dr. Drujescu.

Pentru persoanele care doresc să efectueze o investigaţie CT, dar nu beneficiază de îndrumarea unui medic, specialiştii Institutului oferă consiliere de specialitate. „De asemenea, oferim pacienţilor posibilitatea unor rezultate comparative cu examinările anterioare, pentru aprecierea evoluţiei patologiei cronice”, a adăugat dr. Oana Drujescu.

Programări se pot face de luni până vineri, inclusiv, între orele 7:30 și 13:30.

Telefon: 0374.77.04.77 (interior 978) sau 0740.290.820.

Persoanele asigurate vor putea face investigaţii CT gratuite, iar pentru a beneficia de acest lucru este necesar un bilet de trimitere de la medicul specialist. Acelaşi tip de investigaţii poate fi făcut şi de persoanele neasigurate, însă în acest caz va fi achitată contravaloarea acestora.